Kans maken op een dag meevaren met een marineschip?

De Vloot- en Roadshow van de Koninklijke Marine was aanwezig op verschillende publieksevenementen. Naar de Vloot- en Roadshow wordt onderzoek gedaan en daarvoor is een enquête opgesteld. Door het invullen van deze vragenlijst maakt u kans om mee te varen met een marineschip, een unieke ervaring!

De enquête kan door iedereen worden ingevuld, ook als u niet bekend bent met de Vloot- en Roadshow. Om kans te maken op het meevaren hoeft u alleen maar op het einde van de vragenlijst uw e-mailadres in te vullen. Diegene die wordt geloot om een dag mee te varen, mag een extra persoon meenemen. De personen die willen meevaren dienen 12 jaar of ouder te zijn. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.
De link naar de enquête is https://nl.surveymonkey.com/r/vlootroadshowmarine

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *