Help Isa Meedoen aan School at Sea

Op de redactie kwam een e-mail binnen van Isa Heeling en zij is 16 jaar. Ze wilt gaan meedoen aan School at Sea en is bezig met een inzamelingsactie. Lees haar verhaal en steun Isa!

“Ik houd van nieuwe dingen ontdekken en ben dan ook erg nieuwsgierig, enthousiast en avontuurlijk. Ik volg nu 4VWO op het Libanon Lyceum in Rotterdam. Maar nog liever vaar ik vanaf oktober (als ik VWO 5 volg) een half jaar mee met “School at Sea”!
Vorig jaar hoorde ik van School at Sea en heb ik me meteen opgegeven. Ik droom er dan ook van om het echt te laten gebeuren: een half jaar leren en zeilen naar “De West.”

School at Sea is een organisatie waarbij 34 leerlingen 6 maanden op een groot zeilschip van 48 meter hun 5-VWO schoolwerk volgen. We volgen de historische West-Indische handelsroute (via Spanje naar Midden-Amerika – Cuba, Bermuda, Antillen – en weer terug) en we leren ondertussen van alles. Zo leren we zeilen en andere dingen die horen bij het wonen en varen op zee, we leren nieuwe culturen kennen. Verder houden we ook ons gewone schoolwerk bij zodat, als we terugkomen, we niet achterlopen met de rest van de klas. Dat is dan ook het motto van School at Sea; You sail, you learn.

Alleen is deze reis niet gratis. Als ik mee wil moet ik namelijk EUR 21.560 betalen. En dat is nogal wat. Daarom heb ik hulp nodig. Bijna de helft van dat bedrag heb ik nu binnen. Ik zou het erg fijn vinden als u mij mee wilt helpen mijn droom te verwezenlijken. Alle beetjes helpen, en alle beetjes heb ik nodig om mijn droom te verwezenlijken. Wilt u mij helpen mijn droom werkelijkheid te worden?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *