Clipper Race Festival Willemsoord

Volgend jaar rond deze tijd zit SAIL Den Helder 2017 er alweer op. Maar niet getreurd, zo ver is het nog lang niet. En tot die tijd vinden diverse (zeil)evenementen plaats om de tijd te doden! Zo is in de laatste week van juli Den Helder weer omgetoverd tot een waar oord voor zeilliefhebbers met het Clipper Race Festival Willemsoord!

Bezoek de racers

 Clipper Round the World Yacht Race De 12 oceaanracers die deelnemen aan de Clipper Round the World Yacht Race meren vanaf 22 juli aan in de haven van Willemsoord voor een laatste tussenstop alvorens op 31 juli te finishen in Londen. De afgelopen 11 maanden hebben deze zeiljachten en hun bemanning de hele wereld rond gevaren. Tijdens de ‘Open Boot’-dagen op maandag en dinsdag krijgt het publiek de unieke kans om deze oceaanracers van binnen en van buiten te bekijken en een praatje te maken met de bemanning.

Programma

Kijk op de website van het Clipper Race Festival Willemsoord voor het hele programma.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *